Какви нови платформи и точки на допир с потребителите ще се развият

...
Какви нови платформи и точки на допир с потребителите ще се развият
Коментари Харесай

Ще бъде ли гласът следващото голямо нещо в технологиите?

Какви нови платформи и точки на досег с потребителите ще се развият през 2018 година?

На това беше отдадена презентацията на Алекс Хамилтън в тазгодишното издание на маркетинговата конференция Dentsu Digital Camp в София. Алекс приказва посетители за бъдещето на е-търговията и технологиите, които съгласно него ще се развият в идващите 5-8 години, за сметка на други, които ще залязат.

Той е специалист в разчитането на потребителски данни от организация Isobar във Великобритания; специалист в открояването на опциите и провокациите пред търговците на дребно на фона на вълненията, предизвикани от дигиталните технологии. Работил е за мултинационални марки, измежду които Lego, Microsoft, Mastercard. Влиза в рекламния отрасъл откакто работи във компанията за финансови услуги IHS като икономист за азиатския регион, с фокус върху бизнес развиването на Китай. 

Според него от 2018 година нататък ще имат значение няколко основни технологии. Те ще родят " идващото огромно нещо " (The Next BIg Thing), по известната фраза в онлайн изданията за цифров маркетинг. Ето какви са:

Добавената действителност (Augmented Reality). Набрала скорост през последните 2 години, AR се чака да се развие още повече, заради опцията посредством нея потребителите да навлизат в далечни светове и в конюнктура, която е на стотици километри от тях, или може би даже не съществува и е фантастична. 

Умните материи (Smart fabrics). Електронният текстил (E-textile) ще дава опция цифрови съставни елементи като батерия и светлина, в това число дребни компютри, да бъдат вграждани в него, с цел да основат добавена стойност за носещия. Това, което ще прави тези облекла разнообразни и може би по-добри от обичайните, е способността им да споделят, трансформират, да бъдат проводници на сила и даже да се уголемяват. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР